INCASO vă ajută să soluționați eficient și profesionist problema datoriilor

Administrarea creanțelor este una dintre cele mai dificile activități, care răpește mult timp și efort personalului din departamentele de vânzări și contabilitate. De obicei, recuperarea creanțelor implică cheltuieli suplimentare care, de cele mai multe ori, nu sunt nici justificate, nici recuperate. Apelând la serviciile INCASO, beneficiați de soluții eficiente pentru recuperarea creanțelor:

- Securizarea vânzărilor cu plată amânată

Cu ”INCASSOproSALES” creșteți considerabil vânzările și protejați compania dumneavoastră de riscul de neplată. Securizați vânzările B2B achitând un comision din livrările cu plată amânată (puteți acorda termen de plată cumpărătorului de până la 120 zile), iar dacă survine caz de neplată (cumpărătorul nu achită în termen sau devine insolvabil), INCASO vă despăgubește cu până la 90% din valoarea facturii.
Descriere INCASSOproSALES | Condiții și tarife INCASSOproSALES

- Servicii de asistență profesionistă la etapa de precolectare

Cu serviciul ”PreCollection by INCASO” pe bază de abonament primiți asistență profesionistă timpurie pentru gestionarea creanțelor cu restanță și îmbunătățirea disciplinei de plată a debitorilor. Aveți la dispoziție permanent cele mai eficiente instrumente de a gestiona de sine stătător creanțele cu restanță timpurie și de a disciplina debitorii.

- Servicii de administrare și colectare a creanțelor pentru companii

Servicii clasice de colectare creanțe în bază de contract cu remunerare din recuperări. Echipă de peste 100 profesioniști care știu cum să gestioneze și să recupereze eficient creanțele Dvs. Colectăm la etapa prejudiciară, judiciară și cea de executare. Asigurăm mediere și negociere individuală. Recuperăm creanțe transfrontaliere. Automatizarea proceselor de colectare creanțe.

- Procurare creanțe prin cesiune

Procurăm creanțele curente și cele de viitor pentru a Vă îmbunătăți fluxul de numerar și diminua efectele riscului de neplată. Creanțele curente se procură pe principiu de portofoliu, creanțele de viitor se procură în dependență de mecanismul de monitorizare agreat. Cesiunea de creanțe de viitor vă permite să optimizați produsele/serviciile Dvs. și strategia de vânzări – extindeți vânzările prin oferire de beneficii suplimentare clienților (în special dedicat companiilor care oferă carduri de fidelitate consumatorilor săi).

- Servicii conexe

INCASO oferă în bază de contract, servicii conexe procesului de gestiune creanțe precum:
1) servicii notificare debitori (serviciu cu utilitate sporită companiilor care creditează pe scară largă clienții și care au proces standardizat de gestiune restanțe);
2) servicii juridice - pregătire și înaintare în instanță a debitorilor cu restanțe;
3) servicii mediere – pentru cazuri unde este necesară implicarea mediatorului profesionist în stabilirea tranzacțiilor de împăcare dintre Debitor și Creditor.
4) servicii de reprezentare prin mandat pentru declararea și actualizarea creanțelor restante la Biroul Istoriilor de Credit.

Noi ne ocupăm de colectarea creanțelor, astfel încât Dumneavoastră să utilizați resursele proprii pentru dezvoltarea afacerii, scutindu-Vă de probleme cu consecințe financiare negative.

Echipa comercială INCASO vă stă la dispoziție la: +373 22 95 93 33 sau sales@incaso.md.