Servicii –Companie de Recuperare a Datoriilor - achitarea datoriilor

Termeni de plată- Online prin intermediul cardurilor bancare, obligatoriu se va introduce Nr. de referinta sau IDNP debitorului, e-mail si un nr. de contact activ.

Termeni și condiții de returnare servicii / bani – in cazul cind s-a indicat nr de referinta sau IDNP gresit , platitorul va transmite o cerere in forma libera la adresa info@incaso.md unde va indica nr. indicat gresit si cel corect, va anexa copia buletin si rechizitele la care sa fie returnati banii. Cererea va fi procesata iar banii vor fi restituiti in maxim 5 zile lucratoare.

Datele de înregistrare ale titularilor cardului

Mesaj de protecție informații confidențiale despre clienții și politica de securitate; Atenție date cu caracter personal. Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Contacte de asistență pentru clienți(e-mail, număr de telefon / fax, ore lucrări); info@incaso.md, + 373 22 85 37 85 , grafic de lucru luni-vineri orele 8.00 -17.00

Adresa juridică și legală nume (Republica Moldova); șos. Hîncești 138/1, Mun. Chișinău

Solicitarea confirmării acordului cu termenele de plată și anularea înainte plata și confirmarea cererii acceptarea termenilor de livrare / returnare bunuri / servicii;