Recomandăm INCASO drept un partener profesionist

Echipa INCASO s-a evidențiat prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suport în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții la solicitările noastre. De menționat și eforturile INCASO de a oferi soluții financiare alternative debitorilor MOLDCELL, precum achitarea în rate, care au avut drept rezultat reducerea numărului de rezilieri, influențând pozitiv gradul de satisfacție al clienților.

Carolina BUGAIAN,
Director financiar Î.M. „MOLDCELL” S.A.

 

 

Recomandăm INCASO drept un partener de încredere

Compania IUTE CREDIT colaborează cu INCASO în domeniul recuperării creanțelor începând cu anul 2015. Colaborăm cu INCASO datorită calității serviciilor prestate și a eficienței în colectare.

Stanislav TUZLUCOV,
Compania „IUTE CREDIT” S.R.L.

 

 

Recomandăm INCASO pentru servicii de calitate și flexibilitate

Colaborarea noastră cu INCASO a început în 2012 și continuă până în prezent. Specificul activității noastre impune prelucrarea datelor în corespundere cu cele mai înalte cerințe de securitate, pentru asigurarea unui nivel maxim de securitate a informației. Or, la acest capitol, pregătirea presonalului INCASO și nivelul de dotare al companiei corespund normelor în vigoare. INCASO se distinge atât prin calitatea serviciilor, cât și prin flexibilitatea soluțiilor oferite - atribute care o diferențiază într-un mod favorabil față de competitorii săi.

Armen TSITSINOVSKII,
Director „ARAX-IMPEX” S.R.L.

 

Recomandăm INCASO pentru soluțiile oferite și abordarea profesionistă

Utilizarea largă a resurselor informaționale de înaltă calitate, precum și accesul direct la informația necesară sunt doar câteva din punctele forte ale acestei companii. Colaborarea cu INCASO, care a început încă din 2017, este una bazată pe profesionalism și încredere reciprocă în ceea ce privește recuperarea datoriilor. BRD FINANȚE vine să sublinieze aportul sporit adus de INCASO în vederea organizării și dezvoltării activității noastre de creditare.


A.E.Î. „BRD Finanțe”

 

Recomandăm INCASO pentru eficiență maximă

Compania VIACONTO colaborează cu INCASO începând cu anul 2019. Succele INCASO și experiența acumulată au demonstrat că are o echipă de profesioniști, iar portofoliul de clienți este o dovadă în plus a încrederii de care se bucură compania. Utilizarea activă a tehnologiilor informaționale și de comunicații în activitatea sa ne motivează să lucrăm cu INCASO în continuare.

Echipa OCN „VIACONTO” S.R.L.

 

Recomandăm INCASO pentru calitatea serviciilor prestate, confirmată de lipsa reclamațiilor

Compania ECOFINANCE colaborează cu INCASO în domeniul colectării creanțelor începând cu anul 2020. Calitatea serviciilor prestate este confirmată prin lipsa reclamațiilor din partea debitorilor transmiși în colectare externă și prin rezultatele atinse, respectiv evoluția indicatorilor de eficiență în colectare.

Ciprian POȘTARU,
Manager general OCN „ECOFINANCE TEHNOLOGIES” S.R.L.

Recomandăm INCASO pentru eficiență și abordare responsabilă

Am ales să colaborăm cu INCASO, în calitate de furnizor de servicii de servicii de recuperare a creanțelor, datorită accesibilității, calității serviciilor prestate și a eficienței procesului de colectare prin abordare responsabilă. Echipa INCASO a dat dovadă de profesionalism și a oferit rezultate pozitive pe o perioadă lungă de colaborare.

Alexandru CIUBUC,
Director general interimar „MOLDTELECOM” S.A.

 

 

Recomandăm INCASO pentru deschidere și înțelegere

Colaborăm cu INCASO în domeniul recuperării creanțelor începând cu anul 2020, dar a fost suficient pentru a ne demonstra profesionalismul în recuperarea creanțelor, reprezentarea noastră în procesele de pre-judecată și reprezentarea în instanțele judecătorești. Pe parcursul colaborării, INCASO a manifestat o mare deschidere spre înțelegerea nevoilor și așteptărilor noastre, fapt ce a dus la obținerea unor rezultate pozitive privind calitatea serviciilor prestate.

Rodica BALMUȘ,
OCN „DACREDITARE” S.R.L.

 

Recomandăm INCASO pentru recuperarea rapidă a datoriilor la un cost mic

Colaborăm cu INCASO în domeniul recuperării creanțelor începând din 2021, datorită metodelor legale și profesioniste de rambursare a datoriilor, calității serviciilor prestate și a eficienței în colectare, recuperării rapide a datoriilor la un cost mic, abordării individuale și a consilierii gratuite oferite.

Slavic CEBANU,
Director financiar „APA-CANAL CAHUL” S.A.

Recomandăm INCASO pentru calitatea serviciilor și eficiență

Compania GULEOST colaborează cu INCASO în domeniul recuperării creanțelor începând cu anul 2021. Echipa INCASO a reușit să recupereze în scurt timp datorii istorice, fără a aduce atingere relațiilor companiei noastre cu clienții.

Vasile SÎRBU,
„GULEOST” S.R.L.