Achită datoriile acum on-line cu Visa şi MasterCard

Achită datoriile acum on-line cu Visa şi MasterCard

Doreşti să fii la zi cu achitarea obligaţiilor de plată şi să ai o atitudine conştientă faţă de achitarea acestora, INCASO, pune la dispoziţie sistemul B-Pay, cea mai sigură şi rapidă metodă de plată.

Poţi achita acum on-line plata datoriei accesând pagina www.incaso.md, compartimentul Modalităţi de plată, tastaţi butonul B-Pay, completaţi cîmpurile de mai jos, faceţi click pe butonul Trimite, urmează pasul 2, unde verificaţi datele introduse, tastaţi butonul Plata, care afişează interfaţa B-Pay, unde selectaţi tipul de card cu care veţi achita datoria (Visa sau MasterCard), apăsaţi butonul Achită, care deschide câmpurile necesare pentru introducerea datelor deţinătorului de card. Tranzacţia este încheiată tastănd butonul Achită. La fel puteţi achita plăţi în contul INCASO din contul B-Pay dacă aveti creat un account B-Pay, accesând https://www.bpay.md/ru/catalog/other.

B-Pay este o modaliate simplă de plată a datoriilor cu Visa şi MasterCard, pentru persoane fizice sau companii. Puteţi plăti datoria on-line din orice colţ al lumii, prin cel mai sigur mod, fără a dezvălui datele cardului bancar. Comisionul perceput pentru efectuarea plăţilor din Republica Moldova şi în Străinătate este de 3,5% plus 1 leu, iar cei care au cont în B-Pay comisionul perceput este de 2%.

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.

Sursa foto: bpay.md


ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso