Achită datoriile online accesând www.da.victoriabank.md

Achită datoriile online accesând www.da.victoriabank.md

INCASO, cea mai mare companie de colectare a datoriilor din Moldova, implimentează o metodă de plată online a datoriilor prin www.da.victoriabank.md.

Vă aducem la cunoştinţă că acum puteţi efectua plăţi şi achita datorii de la bancomatele Victoriabank, şi accesând pagina www.da.victoriabank.md , aici tastaţi compartimentul Plăţi şi transferuri, faceţi click pe Alte plăţi, accesaţi INCASO SRL şi introduceţi Numărul de referinţă, solicitând Factura. În compartimentul Org.Destinaţie.Transfer, completaţi cu Nume/Prenume si Nr. de contact al datornicului, apoi puteţi introduce suma integrală sau suma care sînteţi disponibili s-o achitaţi la moment. Va rugăm sa verificaţi încă o dată corectitudinea datelor introduse şi tastaţi butonul Executaţi pentru a efectua plata datoriei în contul INCASO.

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.

Sursa foto: victoriabank.md