INCASO a cumpărat datorii de 2,6 milioane pentru serviciile de salubrizare

INCASO a cumpărat datorii de 2,6 milioane pentru serviciile de salubrizare

Compania de Colectare a Datoriilor INCASO a preluat creanțe de la compania de salubrizare SALUBRITY SOLUTIONS (din mun. Bălți), în valoare de peste 2,6 milioane lei.

Creanțele privesc debitorii care au restanțe la plata facturilor pentru anul 2015 și au o întârziere în plată mai mare de 6-12 luni. Creanțele aparțin persoanelor fizice și juridice.

Astfel, începând cu 15.01.2016, toți restanțierii Salubrity Solutions urmează să achite datoriile sale pentru anul 2015, EXCLUSIV în conturile INCASO.

Datoriile pot fi achitate indicîndu-se drept beneficiar INCASO la Victoriabank, Mobiasbanca-Groupe Societe Generale sau Moldova-Agroindbank, sau la POSTA MOLDOVEI, sau prin terminalele de plată: QIWI, NETTOPRO, MMPS, sau prin VISACARD sau MASTERCARD utilizînd sistemul BPAY (de pe www.incaso.md), sau prin PayPal.

Restanțierilor cu situații financiare dificile și pensionarilor, invalizilor, veteranilor, INCASO propune soluții pentru achitarea datoriei în rate convenabile (fără dobînzi), precum și-i scutește de plata de dobânzi de întârziere deja calculate.

Restanțierii care vor achita datoriile până la 29 februarie 2016, vor fi scutiți de obligația plății de dobânzi de întârziere.

INCASO este lider pe piața colectării datoriilor în categoria Mass Market. Anual, INCASO cumpără în Moldova creanțe în valoare de cca 2 mln Eur de la operatorii de telefonie mobilă, internet, companii de microfinanțare, salubrizare, alți prestatori de servii și bunuri.

INCASO este și un partener important al Registrului debitorilor (www.infodebit.md) unde sunt incluși restanțierii ce nu și-au onorat obligațiunile de plată în termen. Pe www.infodebit.md restanțierii își pot verifica și soldul datoriei curente.

foto sursa: ecologic.rec.ro

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85