Incaso lansează promoție în ajunul Zilei fără datorii

Incaso lansează promoție în ajunul Zilei fără datorii

Pe 17 noiembrie Comunitatea Europeană serbează “Ziua fără datorii”. Eveniment care ne reamintește tuturor necesitatea de a fi la zi cu achitarea obligațiilor de plata. Este o ocazie suplimentară pentru a face un rezumat al situației financiare personale, pentru a ne reaminti cui datoram bani și cât, și să acționăm în sensul achitării acestora.

Întru susținerea Zilei fără datorii, INCASO lansează o promoție privind reducerea din costurile de colectare cu 50% în cazul achitării integral a datoriei în perioada 1 noiembrie – 31 noiembrie, acțiunea în cauză are ca scop adoptarea în rândul populației a unei atitudini conștiente și responsabile față de credite și față de achitarea datoriilor.

Vă provocăm să vă achitați datoriile acumulate, de orice fel ar fi ele: factura la telefon, internet, energie electrică, împrumuturi luate de la prieteni, rata la bancă, la companiile de microfinanțare etc. Vă îndemnăm să vă eliberați de această problemă care cu siguranță vă apasă și să sărbătorim împreună Ziua Fără Datorii!

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.