”Like ca să știi”, prima campanie de comunicare directă cu debitorii

Compania de colectare a datoriilo INCASSO lansează campania online ”Like ca să știi”. Campania se va desfășura pe rețeaua de socializare Facebook și va derula în perioada 2-30 aprilie 2012.

INCASSO Moldova dă start unei campanii online inedite. Fiecare utilizator al rețelei de socializare Facebook care va da Like la pagina oficială a INCASSO Moldova ( http://www.facebook.com/pages/Incasso-Moldova/137513946357138 ) va afla dacă numele său este în vre-o listă cu debitori. INCASSO Moldova va anunța fiecare utilizator printr-un mesaj privat dacă numele său a fost identificat în lista cu debitori a companiei.

”Scopul acestei campanii este de a apropia INCASSO Moldova de populație. Dorim să demonstrăm ca suntem o companie transparentă, un obiectiv fiind susținerea debitorului. Este prima campanie de acest gen din Moldova și ne punem mari speranțe în ea” afirmă Veaceslav Mîrza, directorul companiei de colectare a datoriilor INCASSO Moldova.

Compania “Incasso” este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice.