INCASSO desfășoară o promotie unică pentru debitorii MOLDCELL

Compania de Colectare a Datoriilor Incasso desfășoară o promoție specială dedicată Aniversării Moldcell. În cadrul promoției toți debitorii care vor achita datoria fața de Moldcell procesată de INCASSO până în data de 28 aprilie ora 23.59 primesc o reducere de 50%.

Promoția se desfășoară în perioada 20-28 aprilie. În perioada promoției, debitorii Moldcell vor obține o reducere de 50% din costurile de mandat ale INCASSO, dacă vor achita integral datoria față de Moldcell.

Totalurile promoției vor fi în baza informațiilor referitoare la încasări. Debitorii care vor beneficia de promoție vor recepționa de la INCASSO un mesaj referitor la lichidarea datoriei.

”Această campanie am conceput-o special pentru ziua Moldcell”, afirmă Veaceslav Mîrza, directorul companiei INCASSO. ”Participînd la promoție, debitorii au șansa unică de a achita doar 50% din datoria sa, în timp ce aceasta este acoperită integral, costurile fiind suportate si asumate de către INCASO”, adaugă dumnealui.

Compania “Incasso” este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice.