INCASO donează cărți Bibliotecii Publice de Drept

Compania de colectare a datoriilor INCASSO a realizat o donație de cărți. Lotul de 236 de cărți a fost oferit Bibliotecii Publice de Drept.

În data de 10 mai, compania de colectare a datoriilor INCASSO a făcut o donație de cărți Bibliotecii Publice de Drept. În total au fost oferite 236 de cărți de specialitate juridică. O bună parte din cărți au fost procurate din Moscova, altă parte a fost cadonată chiar de angajații companiei.

”Am făcut această donație cu scopul de a promova metodele legale de rezolvare a litigiilor, mai ales a celor ce țin de colectarea datoriilor. Promovarea în rîndul viitorilor juriștii, dar și în cadrul celor actuali”, afirmă Veaceslav Mîrza, directorul companiei de colectare a datoriilor INCASSO. ”În plus, Biblioteca Publică de Drept este unul dintre clienții noștri. Cunoaștem nu din auzite problemele cu care se confruntă, mai ales cînd e cazul unor cărți mai rare”, susține dumnealui.

Compania “Incasso” este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice.