Presa despre INCASO. Unimedia

Mâine, 18 august INCASO aniversează 3 ani de la fondare. INCASO activează pe piaţa Republicii Moldova din anul 2009 şi este o companie cu capital european, parte a Grupului Companiilor de Colectare a Datoriilor JULIANUS INKASSO - grup lider pe piaţa UE din 1994 şi lider pe piața Moldovei din 2009.

Fiind o companie cu verticalitate şi ambiţioasă, având ca bază profesionalismul şi experienţa Grupului Julianus Inkasso, orientându-se spre necesităţile clientului, INCASO a reușit să evolueze astfel încât, procesează la moment peste 50.000 de debitori activi. Compania a atins o eficienţă medie de colectare a datoriilor la faza prejudiciară de 75%, a fost desemnată Marca Anului, iar în domeniul calităţii serviciilor de colectare a datoriilor a obţinut certificatul internaţional de calitate conform standardului ISO 9011.

INCASO a creat o echipă de profesioniști, dublând numărul de locuri de muncă. Totodată, compania este membru-fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor şi poartă cu mândrie titlul de lider pe piaţa colectării de datorii în categoria mass market.

Cu această frumoasă ocazie, INCASO ține să mulțumească clienților și partenerilor săi pentru colaborarea reciproc avantajoasă. 

http://unimedia.info/stiri/3-ani-de-incaso-51168.html