Julianus Inkasso, lider în UE pe piața colectării de datorii, vizitează Incasso Moldova

Ülar Maapalu, Preşedintele Consiliului de Administrare al Grupului Companiilor de Colectare a Datoriilor JULIANUS INKASSO, împreună cu un grup de parteneri, se va afla în perioada 17-19 septembrie într-o vizită de lucru în Moldova. Una dintre activitățile de bază ale Dlui Ülar va fi întâlnirea cu conducătorii a celor mai importante și mari companii private și de stat din țară.

Ülar Maapalu, Președintele Consiliului de Administrare al Grupului de Companii de Colectare a Datoriilor JULIANUS INKASSO, grup - lider în domeniul colectării datoriilor pe piața UE, începând cu 1994. Printre clienții JULIANUS INKASSO se numără: EMT AS, Elion, Tele2 Eesti AS, Viasat AS, Danske Bank, Nordea Bank, Statoil, Neste, Eesti Energia AS, Eesti Gaas AS, autoritatile publice centrale şi locale din ţările baltice şi alte ţări nordice.

Julianus Inkasso este reprezentată în Moldova de compania sa, INCASO, www.incaso.md. INCASO activează din 2008, este lider pe piaţa mass-market, procesează peste 30.000 de debitori activi, deservind aşa clienţi cum sunt: Moldtelecom, Moldcell, Coca-Cola Hellinic, Donaris Group, Petrom Moldova, Adevărul Media, Iute Credit, Credite Pentru Toți, Asterra Group, ş.a.

În Moldova, Ülar Maapalu se va întrevedea cu reprezentanții companiilor Moldcell, Orange, Moldtelecom, GasNaturalFenosa, Chişinău-Gas, ș.a. Scopul întrevederilor este schimbul de păreri referitoare la piața serviciilor de colectare a datoriilor din Moldova, practici de cumpărare-vânzare de datorii, semnarea de contracte de colectare de datorii, promovarea de bune practici aplicate cu succes de Grupul Julianus INKASSO şi INCASO Moldova.

De asemenea Ülar Maapalu va avea intrevederi cu reprezentanţii Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor (www.apcd.md) pentru un schimb de păreri asupra practicilor EU de activitate şi exigenţile aplicabile colectorilor în raport cu debitorii şi creditorii, va discuta necesitatea elaborării şi promovării unui proiect de lege privind activitatea de colectare a datoriilor în R. Moldova.

Compania JULIANUS INKASSO şi Compania INCASO, specializate în colectarea datoriilor, au misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice în Republica Moldova