INCASO și Gas Natural Fenosa sunt parteneri

Compania de Colectare a Datoriilor Incaso și Gas Natural Fenosa Moldova au semnat un contract de parteneriat. Incaso va colecta datorii atât de la persoane fizice cât și de la cele juridice care au rămas cu restanțe față de Gas Natural Fenosa Moldova. Cele două părţi au convenit să iniţieze relaţii de colaborare, exprimându-și ferma convingere în ceia ce privește o conlucrare prodigioasă.

Incaso este lider pe piața colectării datoriilor în categoria Mass Market, a fost desemnat Marca Comercială a Anului, deţine certificatul ISO 9001:2008 şi este membrul fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor APCD – www.apcd.md.

Clienţi ai Incaso sunt: Moldcell, Moldtelecom, Donaris Asigurări, Coca-Cola, Iute Credit, Adevărul Media, Wurth etc.

Fiind o companie cu verticalitate şi ambiţioasă, având ca bază profesionalismul şi experienţa Grupului Julianus Inkasso, orientându-se spre necesităţile clientului, INCASO procesează la moment peste 50.000 de debitori activi, continuă să fie un partener important al companiilor care au datornici, colaborarea în cauză înscriindu-se într-un amplu șir de parteneriate, care are drept misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor în rândul persoanelor fizice și juridice din Moldova.