“ZIUA FĂRĂ DATORII” serbată și în R. Moldova

La 17 noiembrie Comunitatea Europeană serbează “Ziua fără datorii”. Eveniment care ne reamintește tuturor necesitatea de a fi la zi cu achitarea obligațiilor de plata. Este o ocazie suplimentară pentru a face un rezumat al situației financiare personale, pentru a ne reaminti cui datoram bani și cât, și să acționăm în sensul achitării acestora.

Campania “Ziua fără datorii” tinde să reamintească că datoriile nu pot fi amânate la infinit și are ca scop să determine populația să adopte o atitudine mai responsabilă în privința împrumuturilor și a plății datoriilor.

INCASO a dezvoltat activități de colectare a creanțelor bancare ale companiilor de intermediere a creditelor, operatorilor de telefonie fixă și mobilă, companiilor de asigurări și leasing, cât și ale companiilor de distribuție a bunurilor de larg consum.

INCASO este lider pe piața colectării datoriilor în categoria mass market, Marca Comercială a Anului, deţine certificatul ISO 9001:2008 şi este membrul fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor APCD – www.apcd.md.

Clienţi ai INCASO sunt: Moldcell, Moldtelecom, Donaris Asigurări, Coca-Cola, Iute Credit, Adevărul Media, Wurth etc.