INCASO colectează datoriile la serviciile de salubritate din Durlești

INCASO colectează datoriile la serviciile de salubritate din Durlești

INCASO, Compania de Colectare a Datoriilor semnează un nou contract de parteneriat. INCASO va colecta datorii de la persoane fizice care au rămas cu restanțe față de compania Ave Ungheni.

Ave Ungheni este prima firmă de salubritate austriacă, care preia servicii comunale la standarde vest-europene, prestează servicii de colectare, prelucrare, valorificare şi depozitare deşeurilor. Aproximativ 5,5 milioane de clienţi persoane fizice, 50.400 de clienţi persoane juridice (industrie şi comerţ) precum şi nenumărate oraşe şi regiuni fac parte în prezent din portofoliul de clienţi al Grupului AVE.

INCASO colectează datorii, iar celor cu situații financiare dificile le propune soluții pentru achitarea datoriei în rate convenabile.

INCASO este lider pe piața colectării datoriilor în categoria Mass Market, a fost desemnat Marca Comercială a Anului, deţine certificatul ISO 9001:2008 şi este membrul fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor APCD – www.apcd.md.

Clienţi ai INCASO sunt: Gas Natural Fenosa, Terra Salubritate și Terra Cleaning Nord, Moldcell, Moldtelecom, Coca-Cola, Iute Credit, etc.

INCASO procesează la moment peste 70.000 de debitori activi, este un partener important al companiilor care au datornici. Colaborarea în cauză se înscrie într-un amplu șir de parteneriate, care are drept misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor în rândul persoanelor fizice și juridice din Moldova.