INCASO felicită partenerii și colegii de lucru cu ziua juristului

INCASO felicită partenerii și colegii de lucru cu ziua juristului

La data de 19 octombrie, comunitatea juriştilor din Republica Moldova celebrează sărbătoarea profesională – Ziua Juristului. Cu această ocazie, Compania de Colectare a Datoriilor INCASO îşi felicită partenerii şi colegii de lucru. A fi jurist înseamnă a avea o profesie nobilă şi o muncă grea, căci finalitatea activităţii trebuie să fie Adevărul, Dreptatea şi Echitatea.

Directorul companiei INCASO, Veaceslav Mîrza, urează cordiale felicitări tuturor angajaţilor organelor de drept, avocaţilor, magistraţilor şi studenţilor de la facultăţile de drept a universităţilor din Moldova: “Urez tuturor juriştilor consecvenţă şi tărie de caracter, multă înţelepciune şi demnitate, multă verticalitate şi doar cauze drepte, fie ca Adevărul şi Dreptatea să constituie pilonii de temelie pentru ampla şi importanta activitate din domeniu”.

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.