Ziua fără datorii serbată în R. Moldova pentru a doua oară

Ziua fără datorii serbată în R. Moldova pentru a doua oară

17 noiembrie 2013, este ziua când în R. Moldova, pentru al doilea an consecutiv se serbează ziua fără datorii. Evenimentul are ca scop adoptarea în rândul populației a unei atitudini conștiente și responsabile față de credite și față de achitarea datoriilor.

Potrivit unui sondaj efectuat la comanda companiei INCASO de către compania Magenta Consulting 9% dintre moldoveni au datorii pentru ca uită să le achite. Este o ocazie suplimentară pentru a face un rezumat al situației financiare personale, pentru a ne reaminti cui datoram bani și cât, și să acționăm în sensul achitării acestora.

Fiecare din noi dorește să își îmbunătățească existența. Deseori, pentru acest lucru nu ne ajung bani și îi împrumutăm de la părinți, prieteni, instituții financiare etc. Cineva împrumută bani pentru a-și achita studiile, altcineva - pentru a-și cumpăra o vilă, iar o pensionară sau o familie cu venituri modeste - pentru a supraviețui până la următorul salariu…

Pe 17 noiembrie vă provocăm să vă achitați datoriile acumulate, de orice fel ar fi ele: factura la telefon, internet, energie electrică, împrumuturi luate de la prieteni, rata la bancă, la companiile de microfinanțare etc. Vă provocăm să vă eliberați de această problemă care cu siguranță vă apasă și să sărbătorim împreună Ziua Fără Datorii!

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.