INCASO susține tinerele talente!

INCASO susține tinerele talente!

Cu suportul companiei INCASO, în perioada 11 - 19 decembrie, la Muzeul Național de Artă al Moldovei are loc Expoziția Balul Brazilor de Crăciun. Evenimentul este organizat de jurnalista și prezentatoarea de televiziune Nata Albot, Evenimente Klumea şi Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.

Expoziţia cuprinde peste 50 de brazi, realizaţi manual, în diverse tehnici, de către studenţii Academiei de Teatru, Muzică şi Arte Plastice şi Universitatea Tehnică din Moldova. Vizitatorii vor avea posibilitatea să voteze, în baza biletului de intrare, pentru bradul preferat din expoziţie.

Evenimentul din acest an, ajus la cea de-a treia ediţie, are un ca scop încurajarea potenţialului tânăr creativ şi al instituţiilor care îl cultivă.

Pe 20 decembrie, în cadrul Balului Brazilor de Crăciun, cele mai frumoase lucrări vor fi licitate și va fi desemnat căștigătorul premiului „Cel mai frumos Brad de Crăciun”.

INCASO are onoarea să vă invite la frumoasa expoziţie a brazilor și să susțineți cei mai talentați tineri designeri ai țării noastre.

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.