INCASO – Favoritul Anului 2013

INCASO – Favoritul Anului 2013

 La 30 ianuarie 2014 a avut loc decernarea premiului ”Marca Comercială a Anului 2013”. Medalia de argint a concursului, la secțiunea ”Mărfuri și servicii pentru afaceri” a fost obținută de Compania de Colectare a Datoriilor INCASO.

Concursul ”Marca Comercială a Anului” este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în comun cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, cu scopul de a promova practicile de succes în domeniul marketingului şi branding-ului. În acest an la concurs au concurat 150 de proiecte.

Compania de Colectare a Datoriilor INCASO a participat pentru a treia oară la concursul ”Marca Comercială a Anului”. În anul 2012, INCASO i-a fost decernată medalia de argint, în 2013 INCASO a fost premiată cu medalia de aur la secțiunea ”Mărfuri și servicii pentru afaceri”, nominația Favoritul Anului.

Compania INCASO este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților și a activității economice. INCASO este cea mai mare companie de colectare din Republica Moldova și procesează la moment peste 80.000 de debitori activi.