Horoscop financiar pentru anul 2014 de la INCASO

Horoscop financiar pentru anul 2014 de la INCASO

Fiecare zodie are perioade de succes în 2014 cu tangențe financiare, amoroase, sau de exprimare a aspirațiilor. Anume ele, aspirațiile sunt hotărâtoare în reușita financiară și diferă esențial de la caz la caz. Conform datelor statistice cei mai norocoși de-a lungul vieții, din punct de vedere bănesc, sunt nativii din Fecioară, Leu, Scorpion, Peşte. Urmează: Săgetătorii, Racii, Taurii, Balanţele. Şi, pe ultima treaptă, stau Berbecii, Gemenii, Capricornii, Vărsătorii. Să vedem care sunt cauzele.

1. Fecioarele sunt cei mai organizaţi în muncă şi finanţe. Dar cu o atenţie mai accentuată la detaliile, pe care ceilalţi nu le iau în consideraţie. Construiesc scheme complicate, folosesc tehnologii avansate, formează imperii industriale, şi merg până la realizarea lor cu mare îndărătnicie. Le puteţi încredinţa bani în proiecte investiţionale. În calitate de şefi sunt reci, punctuali şi distanţaţi emoţional. Discuţiile despre afaceri şi prestigiu de obicei îi înviorează. Sunt foarte calculaţi, nu irosesc banii şi dăruiesc nu mai mult decât alţii în situaţii similare. Perioada de succes în 2014 – februarie, martie, mai, iulie, septembrie-noiembrie.

2. Leii intuiesc pe unde curg fluxurile de bani impunători, „ţin nasul în vânt„ şi profită de cunoscuţii cu influență. Luxul reprezintă modul lor de viaţă şi în orice combinaţie aurul se atrage spre ei. Nu suportă şefi şi preferă să conducă din locuri cardinale, dacă nu reuşesc îşi formează structura să, unde conduc pe bunul lor plac. Formează oază de bunăstare în jur, îşi protejează fanii, mai mult decât rudele. Cazinoul este locul cel mai râvnit al Leului, dar e recomandat numai că afacere, e bine să se abţină de la jocuri de noroc, cu optare spre cele intelectuale. Perioada de succes în 2014 – aprilie, iunie-octombrie, decembrie.

3. Pentru Scorpioni afacerile financiare sunt un gen de sport. Folosesc intuiţia şi talentul de a descoperi informaţiile secrete. Sunt exact în locul şi timpul potrivit cu propuneri îndrăzneţe, uneori obraznice, dar numai lor, datorită farmecului personal şi stăpânirii de sine, li se iartă. Nu ţin bani lichizi, capitalul de obicei e în circuit, implicat în proiecte investiţionale, tranzacţii mari, posibil interstatale, cu profituri promiţătoare. Utilizează uneori şi resurse străine în ideile sale grandioase. Nu suportă mâncăi, consideră că fiecare trebuie să muncească. Perioada de succes în 2014 – februarie-aprilie, iulie, septembrie, noiembrie-decembrie.

4. Enigmaticii Peşti, spre mirarea tuturor, sunt de obicei totdeauna cu bani, înmulţiţi şi cheltuiţi în cele mai neobişnuite forme. Îngândurații noștri devin foarte activi în cazul când cineva le lezează interesele, în procese de judecată, la împărţirea averii sau profitului. Vă avertizez de la afaceri comune, datorii sau împrumuturi. Peştii vor caută să preia controlul, vă vor lua tot ce considera că e al lor, uneori mult mai mult, chiar şi aşa vor rămâne ferm convinşi că le-aţi rămas dator pentru toată viaţă. Conlucraţi cu ei pe baza de contracte, fiţi atenţi la fiecare virgulă, în momente oportune Peştii vor folosi orice ocazie în favoarea sa. Perioada de succes în 2014 – februarie-mai, iulie, septembrie, noiembrie.

5. Prioritatea Săgetătorilor este în perfecţionarea lor permanentă, anume aşa ajung în cele mai importante locuri ale elitei financiare. Conlucrarea cu ei este o adevărată plăcere, văd real perspectivele, nu se înjosesc cu mărunţişurile, lasă loc pentru profit şi partenerilor. Fiind prea optimişti, sunt convinşi că vor fi favorizaţi toată viaţă, nu-şi fac rezerve, nu-şi limitează consumul, la bătrânețe, cu aşa atitudine, adesea rămân fără întreţinere. Dar nu şi fără interese noi, pornesc de la zero, poate mai modest, dar nu-şi pierd optimismul în nici un caz. Copiii sunt sprijinul lor în caz de necesitate, nu greşesc că investesc în ei cu mare pasiune. Perioada de succes în 2014 – februarie, aprilie, august-decembrie.

6. Racii sunt permanent îngrijoraţi de stabilitatea lor financiară, de aceea investesc în imobil şi-şi păstrează banii economisiţi pentru vremuri grele. Cu vârsta adună proprietăţi impunătoare, lent dar sigur. Sunt conducători deştepţi, îşi protejează subalternii, riscă foarte rar, dozat, preferă proiectele cu o reuşită garantată. Ştiu rostul mărfurilor şi cele mai bune preţuri de pe piaţă. Au calităţi psihologice înnăscute, văd cusururile celorlalţi, fără să le observe pe ale sale. Este imposibil să-i duci în eroare, dacă aţi comis o greşeală în defavoarea lor, măcar de un bănuţ, nu se vor ruşina să vă atenţioneze. Perioada de succes în 2014 – februarie-martie, mai-august, noiembrie.

7. Taurii iubesc nespus banii, confortul, viaţă îndestulată şi persoanele care le pot aduce totul la picioare. Se căsătoresc din interes material, cu o persoană bogată şi frumoasă, dacă nu, să fie înzestrată cu talente sau renume. Adoră cumpărăturile calitative, dar nu vor da un ban în plus şi vor negocia până la cel mai mic preţ. Casa reprezintă un temei de mândrie, ştiu să combine modernismul cu eleganta, pot procura, cu preţ redus, adevărate opere de artă, chiar şi de o provenienţă neclară. Pe scară carierei avansează anevoios, în muncă sunt responsabili şi dedicaţi, dar averea mult dorită reuşesc s-o adune spre apusul vieţii. Perioada de succes în 2014 – februarie-martie, mai-iulie, septembrie.

8. Pentru Balanţe contează armonia şi viaţa frumoasă, pe care o pot obţine prin intermediul banilor. Dacă şi-ar putea permite n-ar lucra, munca fizică nu e pentru ei, pot munci doar în localuri frumoase, în industria de agrement, în arte sau pe lângă oamenii de artă, intelectual sau în servicii de înfrumuseţare. Sunt destul de eficienţi în administrarea banilor, în aplanarea conflictelor, nu fac greşeli din impulsivitate şi apară interesele altor persoane mai bine că ale sale. Cu timpul devin persoane de încredere de neînlocuit şi se bucură de favoruri individuale, de aceea este important să fie integraţi în societate prosperă. Perioada de succes în 2014 – mai, iunie, august-octombrie, decembrie.

9. Berbecii au mereu o dorinţa irezistibilă de a cheltui şi acest fapt este motivatorul principal de a încete a câștiga. Sunt prioritare ocupaţiile energice, cu implicarea calităţilor organizatorice, dibăciei fizice şi mobilităţii. Nu vor acceptă o muncă monotonă nici de dragul banilor. Îşi includ banii în operaţii riscante, unde dobânda este mare şi rapidă. Pierderile nu le subminează optimismul, deviza ”timpul face bani” îi caracterizează deplin. Preferă să ia bani cu împrumut, dar rar îşi onorează obligaţiile. Banii nu se reţin la ei în buzunare, este bine să meargă la cumpărături cu o lista pregătită şi suma corespunzătoare. Perioada de succes în 2014 – aprilie-iunie, august, octombrie, decembrie.

10. Gemenii nu au un scop bine determinat să devină extra bogati, banii le sunt necesari pentru a vedea lumea, a primi libertate în dezvoltarea intelectuală, sau pentru a-şi încerca talentele în domenii noi. Sunt persoane care împrumută şi folosesc bani străini, fără a se îngrijora să noteze de la cine şi cât au luat. Pot vinde orice oricui, uneori incredibil de iscusiţi să facă bani pe loc gol. Apropiaţii lor sunt primii care le suportă impulsivitatea în decizii, printr-un următor proiect ”genial”. Calităţile lor speciale sunt eficiente în domeniile de activitate intelectuală, teoretică, unde este necesară comunicarea verbală, informaţii noi şi calcule complicate. Perioada de succes în 2014 – februarie-aprilie, iunie-august, octombrie.

11. Capricornii preferă să-şi ascundă situaţia reală financiară pentru a-şi putea întări statutul propriu în societate. De obicei încep viaţă destul de modest, luând decizia de a ajunge la o stabilitate financiară, să-şi permită cumpărăturile corespunzătoare statutului social dorit. Dacă pe parcurs reuşesc să obţină o avere impunătoare, mentalitatea şi-o schimbă cu greu, economisesc în continuare. Nu se ocupă de binefacere, rareori sponsorizează, sunt consideraţi zgârciți. Capricornii şi banii nu se iubesc reciproc, din pretext de spiritualitate. E importat nu doar să iubeşti să munceşti, e important să poţi aprecia fericirea de a deţine bani, principala locomotivă a societăţii noastre, dacă doreşti integrare. Perioada de succes în 2014 – februarie, martie, mai, iulie, septembrie, noiembrie.

12. Care este realitatea cu banii proprii ai Vărsătorilor nu ştie nimeni, nici partenerii, nici prietenii, nici ei însăşi. Miraculos vin şi tot aşa pleacă. În același timp ei au bani pentru toate necesităţile, fie din salariu, care are obiceiul să se termine vertiginos, din ajutoare de la nenumăraţi prieteni, persoane neafişate, sau din includeri de capital făcute cu mulţi ani înainte. Cu toate că nu au surse stabile de bani, reuşesc să-i ajute pe alţii la nevoie şi sponsorizează unele proiecte ale antreprenorilor începători. Poate aici şi se ascunde secretul succesului lor. Perioada de succes în 2014 – februarie-aprilie, iunie-august, octombrie, decembrie.

Dacă preferaţi libertatea şi consideraţi că fericirea nu constă în bani, răsturnaţi topul nostru astrologic şi citiţi-l de la urmă.