INCASO recuperează datoriile pentru serviciile comunale

INCASO recuperează datoriile pentru serviciile comunale

Compania de Colectare a Datoriilor INCASO și Întreprinderea Municipală Gospodăria Locativ Comunală Bălți (ÎM GLC Bălți) au semnat un contract de parteneriat. INCASO va colecta datorii atât de la persoane fizice cât și de la cele juridice care au rămas sau sunt cu restanțe față de întreprindere.

ÎM GLC Bălți este o întreprindere de locuinţe şi servicii comunale, care a fost înfiinţată printr-o decizie a Consiliului mun. Bălţi № 6/33 din data de 05.05.2011, "Cu privire la stabilirea întreprinderii municipal, Locuinţe şi servicii comunale Bălţi" la moment deservește peste 27 mii clienţi.
INCASO colectează datorii, iar celor cu situații financiare dificile le propune soluții pentru achitarea datoriei în rate convenabile. Pensionarilor și invalizilor INCASO oferă scutiri la achitarea datoriilor.
Beneficiarii serviciilor prestate de către ÎM GLC Bălți au fost anunțați prin facturile din luna februarie că datoriile restanierilor vor fi colectate de către INCASO.

INCASO este lider pe piața colectării datoriilor în categoria Mass Market, a fost desemnat Favoritul Anului, deţine certificatul ISO 9001:2008 şi este membrul fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor APCD – www.apcd.md.

Clienţi ai INCASO sunt: Gas Natural Fenosa, Terra CleaningNord și Terra Salubritate Moldcell, Moldtelecom, Coca-Cola, Iute Credit, Bemol, Petrom, etc.

INCASO procesează la moment peste 90.000 de debitori activi, este un partener important al companiilor care au datornici. Colaborarea în cauză se înscrie într-un amplu șir de parteneriate, care are drept misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor în rândul persoanelor fizice și juridice din Moldova.