Campania INCASO „Noiembrie - Luna fără datorii”, la a 12-a ediție

Campania INCASO „Noiembrie - Luna fără datorii”, la a 12-a ediție

Pentru al 12-lea an consecutiv, la începutul lunii noiembrie dăm startul campaniei de conștientizare a riscurilor generate de neplata datoriilor. Începând din 2012, INCASO - prima companie de gestiune a creanțelor din Republica Moldova, organizează mai multe acțiuni dedicate Zilei internaționale fără datorii, marcată anual pe data de 17 noiembrie.
 
Scopul acestei inițiative este de a atrage atenția asupra riscurilor asociate cu neplata datoriilor și, totodată, de a promova medierea și comportamentul financiar responsabil în rândul populației. În acest context, INCASO vine în sprijinul persoanelor care doresc să rezolve problema restanțelor, oferind reduceri de până la -100% la penalități și alte costuri la achitarea datoriilor procesate de companie.
 
De asemenea, grație parteneriatului cu Biroul Istoriilor de Credit INFODEBIT CREDIT REPORT, toți cei interesați de evaluarea comportamentului financiar pentru corectarea și îmbunătățirea obiceiurilor de plată au posibilitatea de a achiziționa Raportul personal al istoriei de credit cu o reducere de 50%. Oferta este valabilă în perioada 01.11.2023 - 30.01.2023.
 
Potrivit celor mai recente date statistice, numărul persoanelor care aleg să achite integral datoriile la INCASO, în baza unui grafic de plată convenabil stabilit prin procedura de mediere, a înregistrat o creștere semnificativă de +16.2%.
 
Totodată, conform datelor furnizate de INCASO, se atestă o creștere de +30% a numărului de hotărâri judecătorești recunoscute și acceptate pentru executare în România. Acest lucru deschide noi perspective pentru creditori în ceea ce privește recuperarea datoriilor atât la nivel național, cât și la nivelul Uniunii Europene.
 
De la începutul anului, volumul creanțelor cesionate a înregistrat o creștere de +41%, față de aceeași perioadă a anului trecut. Suma totală a creanțelor gestionate de către INCASO la finalul lunii octombrie a ajuns la aproximativ 1.6 miliarde de lei.
 
INCASO, alături de partenerii săi din cadrul campaniei, încurajează toate persoanele să acorde o atenție sporită istoricului financiar personal pentru asigurarea unui viitor prosper și lipsit de griji. Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, vizitați site-ul nostru www.incaso.md
 
Compania de Gestiune a Creanțelor INCASO