Julianus Inkasso vizitează Moldova

Julianus Inkasso vizitează Moldova

Ülar Maapalu, Președintele Consiliului de Administrare al Grupului Companiilor de Colectare a Datoriilor JULIANUS INKASSO, împreună cu un grup de parteneri, se va afla în perioada 25-26 martie într-o vizită de lucru în Moldova.

Scopul vizitei este schimbul de păreri referitoare la piața serviciilor de colectare a datoriilor din Moldova, practici de cumpărare-vânzare de datorii de la companii de telefonie și internet, bănci, ș.a.

Ülar Maapalu va participa la o masă rotundă asupra garanțiilor de plată în Moldova și managementul creanțelor neperformante, precum și va discuta cu reprezentanți ai Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor (www.apcd.md) asupra practicilor EU de activitate şi exigențele aplicabile colectorilor, va discuta necesitatea elaborării şi promovării unui proiect de lege privind activitatea de colectare a datoriilor în R. Moldova.

JULIANUS INKASSO Group - lider în domeniul colectării datoriilor pe piața UE, activează din 1994. Printre clienții JULIANUS INKASSO se numără: EMT AS, Elion, Tele2 Eesti AS, Viasat AS, Danske Bank, Nordea Bank, Statoil, Neste, Eesti Energia AS, Eesti Gaas AS, autoritățile publice centrale şi locale din ţările baltice şi alte ţări nordice.

Compania INCASO, Parte a Grupului JULIANUS INKASSO, a fost înfiinţată în Moldova în 2009, este liderul pieții de management al creanțelor mass market din Moldova. INCASO dezvoltă activități de colectare ale creanțelor din sectorul de telecomunicații, microfinanţare, utilităţi, bănci, etc.

Compania INCASO, specializată în colectarea și procurarea datoriilor, are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice în Republica Moldova.