INCASO sărbătorește astăzi 12 ani de activitate pe piața din Republica Moldova

INCASO sărbătorește astăzi 12 ani de activitate pe piața din Republica Moldova

INCASO sărbătorește astăzi 12 ani pe piața din Republica Moldova și o cifră de peste 1 miliard de lei recuperați.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru toate parteneriatele care au trecut demult testul timpului!

Mulțumim echipei INCASO și fiecărui angajat în parte, inclusiv celor peste 300 de salariați care au făcut parte din echipa noastră începând din anul 2009 încoace - oameni profesioniști, pe care îi leagă mai mult decât munca, îi leagă prietenia și respectul care au fost clădite în timp, ceea ce face din echipa INCASO o adevărată forță. Dovadă sunt și numeroasele premii obținute de echipa INCASO în toți acești ani, ultima fiind Medalia de Aur la nominalizarea „Liderul Anului” pentru INCASO, în cadrul Galei Businessului Moldovenesc - Marca comercială a anului 2020, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Compania INCASO este lider pe piața colectării datoriilor și cumpără creanțe de la operatori de telefonie mobilă, bănci, organizații de creditare nebancară, companii de salubrizare, precum și de la alți prestatori de servicii și furnizori de bunuri cu plata după livrare, fiind prima și singura companie de colectare din Republica Moldova care a obținut certificarea ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015.

Suma totală a creanțelor restante gestionate de INCASO constituia, la finele anului trecut, peste 2 miliarde de lei. Pe parcursul anului 2020, INCASO a semnat contracte de cesiune a creanțelor în valoare totală de peste 200 milioane de lei. Anul trecut, Compania INCASO a contribuit la bugetul public național cu aproximativ 6 milioane de lei, iar fondul de salarizare al companiei a constituit circa 11,2 milioane de lei.

La începutul anului curent, INCASO a trecut printr-un amplu proces de schimbare, avansând de la conceptul de companie de colectare a datoriilor, la prima companie din Moldova care oferă servicii complete de gestiune a creanțelor comerciale și financiare - de la formarea creanțelor până la reintegrarea debitorilor în circuitul economic. Strategia de upgrade a serviciilor INCASO a fost bazată pe o abordare multidimensională, fiind orientată spre oferirea unui spectru mai larg de servicii, începând de la soluții exclusive destinate prevenirii riscurilor de neplată, produse de securizare, până la servicii clasice de gestiune și colectare a creanțelor.

Primii 12 ani sunt doar începutul, INCASO rămâne dedicată valorilor sale și va continua să investească în echipă și profesionalism. Vă mulțumim pentru că i-ați ales pe cei mai buni să vă reprezinte!