INCASO dăruie Speranță!

INCASO dăruie Speranță!

Incasso Moldova, liderul pieții de management al creanțelor mass market din Moldova, a participat la evenimentul caritabil, „Cântec pentru o inimă", un recital extraordinar: Ducu Bertzi, Mihai Nenița(vioară) și orchestra Momentum, concert găzduit de Filarmonica Nationala a Moldovei.

Evenimentul a fost organizat de Rotary District 2241, România și Republica Moldova pentru a contribui la colectarea de fonduri.

Beneficiarul evenimentului, Dina Crețu, o fetiță de numai trei anișori, suferă de malformaţie cardiacă și are nevoie urgent de a 4-a operație pe cord deschis, la o Clinică din Berlin, Germania.

Citând-ul pe Vladislav Loranț: “Mai bine cel mai mic ajutor, decât cea mai mare compasiune”, INCASO salută astfel de inițiative. Acțiunea în cauză se înscrie în șirul întreg de activități sociale la care INCASO este și va fi prezent.

INCASO - Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor neperformante în categoria mass market și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi al agenţilor economici.