Perseverență, randament, îmbunătățire continuă: INCASO a obținut recertificarea ISO

Perseverență, randament, îmbunătățire continuă: INCASO a obținut recertificarea ISO

INCASO a obținut recertificarea ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015.

Când ai o echipă de oameni muncitori, care respectă aceleași proceduri și acționează ca un tot întreg, zi de zi, portofoliu cu portofoliu, îți asiguri o perfecționare continuă, iar recertificarea ISO confirmă acest lucru.

10 ani de activitate pe piața din Moldova nu sunt un motiv să ne oprim, dimpotrivă, continuăm să învățăm din experiența acumulată zilnic în relațiile cu partenerii, clienții și oamenii cu care interacționăm, continuăm să perfecționăm și să inovăm produsele și serviciile noastre, metodele și instrumentele de lucru, cu aceeași determinare cu care am pornit în 2009.

Certificările ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015 garantează faptul că serviciile INCASO respectă standarde înalte de calitate recunoscute internațional și corespund așteptărilor clienților, fiind dovada că ceea ce facem, facem bine.

Pentru echipa INCASO, recertificarea ISO reprezintă cea mai bună garanție oferită clienților noștri, care ne recomandă drept un partener de încredere pe termen lung. 

INCASO este singura companie de colectare din Republica Moldova care a obținut certificare ISO. Standardul ISO 9001:2015 este axat pe eficiența managementului proceselor interne, respectiv gestionarea informațiilor și a documentelor, fiind orientat către client și evaluarea satisfacției acestuia. ISO 14001:2015 are în vedere importanța crescută a managementului de mediu în cadrul proceselor companiei referitoare la planificarea strategică.