Ce trebuie să știi despre INCASSOproSALES, serviciul care ajută companiile să vândă mai mult

Ce trebuie să știi despre INCASSOproSALES, serviciul care ajută companiile să vândă mai mult

INCASSOproSALES protejează companiile de riscul de neîncasare a facturilor de la clienți persoane juridice.

Noul serviciu, lansat recent de Compania de colectare și recuperare a datoriilor INCASO, vine să susțină mediul de business, având în vedere creșterea constantă a riscurilor asociate vânzărilor cu plată amânată, pe fondul crizei provocată de pandemia de COVID-19.

Oportunitatea pe care o oferă INCASSOproSALES este creșterea considerabilă a vânzărilor cu plată la termen, consiliere pentru securizarea tranzacțiilor de afaceri cu clienții companiei, scoring pentru B2B de la INFODEBIT, răscumpărarea creanțelor împotriva debitorilor la un preț de 70 - 90%.

În pași simpli, INCASSOproSALES înseamnă semnarea unui contract cu INCASO privind cesiunea creanțelor problematice și achitarea unui comision anual de securizare. În cazul în care clienții nu achită în termen de 90 de zile produsele/ serviciile achiziționate, INCASO cumpără datoria la prețul securizat din valoare și transferă banii în contul companiei. În acest fel, companiile scapă de grija debitorilor și își asigură capitalul necesar pentru rulaj și alte activități esențiale pentru dezvoltare”, a menționat Veaceslav Mîrza, Director General al Companiei INCASO.

Cu o experiență de peste 10 ani de activitate în Republica Moldova, INCASO este lider pe piața colectării datoriilor și cumpără creanțe de la operatori de telefonie mobilă, bănci, companii de creditare, salubrizare, precum și alți prestatori de servicii și furnizori de bunuri.

INCASO Compania de Colectare a Datoriilor

Pentru mai multe informații despre INCASSOproSALES contactați specialiștii INCASO:
tel. (0 22) 89 66 65 • sales@incaso.md • www.incaso.md • https://www.facebook.com/IncassoMoldova/