INCASO Moldova prezent la Bizpower

INCASO Moldova prezent la Bizpower

INCASO Companie Lider pe piața de Colectare a Datoriilor participă în perioada 2-3 mai la cel mai mare eveniment de business din Moldova – Bizpower, care în acest an este la a doua ediție.

În cadrul conferinței “Provocările business-ului în Contextul Economic Actual”, Directorul General și fondatorul INCASO, Veaceslav MÎRZA va aborda tematica Colectorii - un partener important pentru afacerea ta! “Dacă ar fi să deschidem mici paranteze ale discursului, atunci aflați că voi pune în discuție teme precum: beneficiile colaborării cu o companie de colectare a datoriilor, ce este Asociația Companiilor de Colectare a Datoriilor și de ce partenerul Dvs trebuie să fie membru al Asociației, a ținut să precizeze Veaceslav MÎRZA.

Evenimentul Bizpower din acest an va focaliza atenția pe calitatea conținutului și pe dezvoltarea unei platforme de oportunități pentru oamenii de afaceri din Republica Moldova. Esența conferinței - va rămâne împărtășirea informațiilor valoroase, deschiderea către un networking calitativ și construirea unei arhitecturi orgaziționale complexe.

INCASO – Companie Lider pe piața de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor neperformante, în categoria mass market, și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educație financiară în rândul populației şi al agenților economici.