Ce spun clienții despre INCASO?

Ce spun clienții despre INCASO?

INCASO pune accent pe oferirea unui spectru larg de servicii în domeniul colectării și recuperării datoriilor, fiind lider pe piața colectării restanțelor la categoria Mass Market. În 2019, INCASO marchează 10 ani de activitate, timp în care a demonstrat că este un partener de încredere și de lungă durată, fapt ce reiese inclusiv din feedback-ul primit de la clienții noștri.

Colaborarea noastră cu INCASO a început în anul 2012, pe partea de servicii de recuperare a creanțelor și continuă până în prezent. Am ales să lucrăm cu această societate datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de colectare.”

- Societatea „ARAX-IMPEX” S.R.L.

„Am ales să lucrăm cu INCASO ca furnizor de servicii de recuperare a creanțelor în anul 2011. Pe parcursul colaborării, echipa INCASO s-a evidențiat prin profesionalism, oferind întotdeauna suport și soluții la solicitările noastre. De menționat sunt și eforturile INCASO în oferirea debitorilor companiei MOLDCELL unor soluții financiare alternative, precum ar fi opțiuni de achitare în rate a datoriilor, pentru a reduce numărul rezilierilor și impactul negativ asupra gradului de satisfacție a clienților.”

- Compania „MOLDCELL” S.A.

„Compania IUTE CREDIT colaborează cu INCASO în domeniul recuperării creanțelor, începând cu anul 2010, datorită calității serviciilor prestate și a eficienței în colectare. Recomandăm Compania INCASO ca pe un partener de încredere în domeniul recuperării creanțelor.”

- Compania „IUTE CREDIT” S.R.L.

„Compania INCASO a devenit partenerul nostru de încredere în anul 2018. În timpul colaborării, INCASO a confirmat înaltul său statut profesional și competență în recuperarea creanțelor. O trăsătură distinctivă a companiei INCASO este eficiența și gradul ridicat de organizare al angajaților, atenția acordată clientului și dorința de a răspunde rapid la circumstanțe. INCASO s-a impus ca un partener de încredere și stabil, oferind o abordare flexibilă la nevoile clienților, de înaltă eficiență și fiabilitate.”

- O.M. „SEBO CREDIT” S.R.L.

Fără îndoială, echipa INCASO își dorește să ofere în continuare soluții profesioniste și eficiente de recuperare și colectare a creanțelor, de aceea va pune accent și mai departe pe îmbunătățirea permanentă a serviciilor oferite clienților săi.