Debitori INCASO cu interdicții în pașapoarte!

INCASO - Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor neperformante în categoria mass market și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi al agenţilor economici.

În prima jumătate a anului 2014, INCASO a înaintat în procedura de judecată peste 3000 de dosare.

În temeiul prevederilor Codului de Executare al Republicii Moldova, la solicitarea INCASO, executorii judecătoreşti au aplicat interdicţii la perfectarea paşaportului, restricţionarea dreptului de părăsire a ţării, au sechestrat mijloace de transport și au pus interdicție dreptului de a înstrăina mijloacele de transport şi bunurile imobile (terenuri și apartamente). O parte din bunuri mobile și imobile deja au fost scoase la vânzare în procedura de licitație și/sau prin intermediul magazinelor de consignație.

Având în vedere importanța soluționării litigiului pe cale amiabilă, INCASO îndeamnă datornicii să contacteze INCASO pentru a achita datoriile scadente și/sau a solicită un grafic de plată eșalonată în condiții avantajoase. În cazul unor restanțe mai vechi, INCASO invită debitorii sa verifice soldul datoriei, dacă au fost sau nu aplicate careva măsuri asiguratorii ce ar împiedica să beneficieze de sezonul estival. Soldul datoriei poate fi verificat telefonând la 022 853785 sau expediind un SMS la nr. 2131 (condițiile opțiunii pe www.incaso.md).

INCASO îndeamnă toți debitorii să adopte o atitudine conștientă și responsabilă față de credite și față de achitarea datoriilor, pentru a evita surprizele neplăcute la vamă, mai ales că sezonul estival a început.

INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.