Achită datoriile online cu Visa şi MasterCard

Achită datoriile online cu Visa şi MasterCard

Îți dorești să fii la zi cu achitarea obligaţiilor de plată şi să ai o atitudine conştientă faţă de achitarea acestora? INCASO îți pune la dispoziţie sistemul B-Pay, cea mai sigură şi rapidă metodă de plată.

Poţi achita acum online plata datoriei accesând pagina www.incaso.md, compartimentul Modalităţi de plată, tastaţi butonul B-Pay, completaţi câmpurile de mai jos, faceţi click pe butonul Trimite.

Apoi, verificaţi datele introduse, tastaţi butonul Plata, care afişează interfaţa B-Pay, unde selectaţi tipul de card cu care veţi achita datoria (Visa sau MasterCard), apăsaţi butonul Achită, care deschide câmpurile necesare pentru introducerea datelor deţinătorului de card.

Tranzacţia este încheiată tastând butonul Achită. La fel puteţi achita plăţi în contul INCASO din contul B-Pay dacă aveți creat un account B-Pay, accesând https://www.bpay.md/ru/catalog/other.

B-Pay este o modaliate simplă de plată a datoriilor cu Visa şi MasterCard, pentru persoane fizice sau companii. Puteţi plăti datoria online din orice colţ al lumii, prin cel mai sigur mod, fără a dezvălui datele cardului bancar. Comisionul perceput pentru efectuarea plăţilor din Republica Moldova şi în Străinătate este de 3,5% plus 1 leu, iar cei care au cont în B-Pay comisionul perceput este de 2%.

INCASO, Compania nr. 1 de colectare a catoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară a populaţiei, precum şi a agenţilor economici.