INCASO vă invită la o lansare de carte, o carte bună!

INCASO vă invită la o lansare de carte, o carte bună!

 INCASO, liderul pieții de management al creanțelor mass market, este sponsor general al cărții ParaLELE, ale autoarelor Zina Zen și Vica Demici.

Lansarea mult așteptată se va desfășura sub egida editurii Cartier la Librăria din Centru, pe 15 august. INCASO vine în întâmpinarea autoarelor și invită lumea bună la un eveniment frumos, cu oameni frumoși, cu minți enigmatice

Veaceslav MÎRZA, directorul general, susține că este o oportunitate frumoasă pentru compania INCASO să sponsorizeze asemenea evenimente culturale: “La sigur cartea v-a avea un success incontestabil, mai ales că autoarele cărții sunt fete talentate”.

Evenimentul a fost posibil și datorită companiei producătoare de vinuri Mimi, care nu a rămas indiferentă față de îndemnul INCASO de a se alătura acestei inițiative frumoase.
INCASO salută astfel de inițiative de lansare de carte, iar acțiunea în cauză se înscrie în șirul întreg de activități sociale la care INCASO este și va fi prezent.

INCASO - Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor neperformante în categoria mass market și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi al agenţilor economici.