Medierea este un proces flexibil, realizat confidențial, în care mediatorul ajută în mod activ părțile la agrearea unui acord privind o dispută sau un diferend.

Astfel, INCASO acționează în primul rînd drept MEDIATOR, pentru a ajuta părțile să ajungă la reconciliere.

INCASO nu doar recuperează datorii, dar și oferă soluții financiare debitorilor, în primul rând în formă de acorduri de plată eșalonată, care stopează calculul penalităților și permite debitorilor să achite datoriile în condiții avantajoase, individualizate. 

Majorând continuu numărul de mediatori atestați, INCASO urmărește facilitarea unui climat mai favorabil de soluții pentru toate categoriile implicate în procesul de recuperare a datoriilor și creanțelor, atât pentru debitor cât și pentru creditor. 

INCASO rămâne a fi liderul pieței de management al creanțelor mass market din Moldova. INCASO dezvoltă activități de colectare ale creanțelor din sectorul de telecomunicații, microfinanţare, utilități, bănci, etc. 

În temeiul Legii cu privire la mediere, angajații INCASO au fost atestați de către Consiliul de Mediere, devenind mediatori cu drepturi depline.

Pentru a putea beneficia de serviciile de mediere INCASO, apelați 022 85 37 85